Жилищната сграда DOMINO се намира в бързо развиващият се квартал на град Варна- Бриз. Имота е с много голяма денивелация от 23 метра и открива впечатляваща гледка към Варненския залив. Името DOMINO е вдъхновено от една страна от подреждането на обемите като плочките на играта, а от друга страна е препратката към „DOM‘‘ като единицата за обитаване.
Поради наклона на терена, наличието на две улици за достъп и неправилната форма на имота, сградата е разделена обемно и функционално в две тела – високо вертикално тяло и хоризонтално издължено . В северната част на имота е разположено високо 4 етажа тяло с три големи апартамента на етаж. В южната си част имота е силно стеснен и поради това се предвиждат пет терасирани къщи всяка със самостоятелен достъп обединени в обща композиция. И двете тела са с чиста правоъгълна форма, това дава на всеки дом в DOMINO южно изложение и гледка към морето. Апартаментите във високото тяло са с големина от от 107 до 152 кв.м , а самостоятелните къщи са от 77 до 107 кв.м. Паркирането е осигурено в две зони за всяко от телата, посрeдством паркоместа и системи за двуетажни паркиране. Всички апартаменти са обезпечени с по две паркоместа.
Дизайна на сградата е минималистичен и изчистен от излишни детайли ,като хоризонталата е силно подчертана от редуването на плътни бордове с прибрани тераси. Избора на HPL плoскости за облицовка подсилва изчистения дизайни и осигурява дълговечност на фасадата.

Функционален тип: Жилищна сграда
Местоположение: Варна, кв. Бриз
Площ на парцела: 1 333 кв.м
Разгъната застроена площ: 2 231 кв.м
Година на проектиране: 2013