Сезони“ е градски жилищен комплекс, ситуиран в имот с площ от 10 264 кв.м. в кв. Възраждане, граничещ с новостроящия се парк. Състои се от четири блока с подчертана геометричната форма, носещи имената на годишните сезони - Пролет, Лято, Есен и Зима. Дизайнът на жилищния комплекс е вдъхновен от дървото и неговата трансформация през четирите сезона.
Характерна за проекта е просечената ламарина в парапетите на сградите и обвивката на климатичните тела, оцветени в колорита на съответния сезон. Всяка от сградите е развита на 5 и 5+1 етажа, като всички апартаменти са с благоприятно изложение.
Жилищата на партерния етаж разполагат със собствено дворно пространство - дискретно отделено с жив плет. Функционалната схема е ясна, с подчертана ортогоналност, проектирани са 1, 2, 3 и 4-стайни жилища с оптимална квадратура и максимален комфорт. Преобладаващо на етаж са разположени по 3 апартамента с цел по-голяма независимост на личното просранство. Последните терасовидни етажи разполагат с три- и четиристайни апартаменти.
Паркирането е обезпечено посредством самостоятелен подземен паркинг и наземни озеленени паркоместа. Лицето на комплекса към ул. Ана Феликсова е предвидено за обществено- обслужваща функция с бистро, кафене, магазини и детска занималня. Дизайнът на градината отпред подчертава цялостната идея за модерен, отворен и запомнящ се градски жилищен комплекс.
“Сезони” е инвестиционен проект на екипа, реализирал емблематичната сграда “Varna Wave”.

Клиент: Еко Фураж ООД
Функционален тип: Жилищна комплекс
Местоположение: гр. Варна, България
Разгъната застроена площ: 26 200 кв.м
Година на проектиране: 2018