Sea Flowers е ваканционен комплекс, ситуиран в близост до с.Лозенец, на ръба на живописен морски бряг. Ансамбълът от 8 къщи е естествен завършек на морския риф, преминал през носа на скалата. Ексклузивността на комплекса е подсилена освен от морската панорама, така и от непосредствената близост на залива с плаж и красиви пясъчни дюни.
Sea Flowers е планиран на територия от 4263кв.м и съдържа сходни по функция вили, всяка обезпечена със собствено дворно пространство и басейн. В центъра на комплекса е организирано общо рекреативно пространство. Всяка вила, носеща име на морско цвете е решена на две нива, като на първо е разположена зона ден- общо пространство , съдържащо в себе си дневна, кухня и трапезария. Връзката на дневната с верандата, басейна и градината е осигурена от големи витрини. На второ ниво са разположени три спални със санитарни възли.
Водещо в планирането е максималната отвореност към морето и природата. Обемите на сградата са семпли и минималистични с подчертана хоризонталност, а материалните са органични в синхрон със средата.

Функционален тип: Ваканционен комплекс
Местоположение: с. Лозенец, България
Година на дизайн: 2012
Разгъната застроена площ: 1 693 кв.м